Voor sponsoren2018-12-12T21:31:55+00:00

Met hulp van sponsors en donateurs

Willen wij het programma toegankelijk houden voor iedere jonge vrouw binnen de doelgroep die er behoefte aan heeft. Het programma van Bridle Up Hope werd in 2018 deels gefinancierd vanuit de WMO, maar is daarnaast aangewezen op de bijdragen van sponsors en donateurs. Deze gelden zijn onmisbaar om het programma bereikbaar te houden voor diegenen die het niet zelf kunnen bekostigen en voor wie geen WMO vergoeding beschikbaar is.

Sponsoring kan Bridle Up Hope vooruit helpen en daardoor direct een grote groep jonge vrouwen hun plezier in het leven terug laten vinden. Hierbij geldt: alle kleine beetjes helpen; grote beetjes maken grote stappen mogelijk! Diverse bedrijven en organisaties hebben al bijgedragen aan Bridle Up Hope.

Neem voor vragen over sponsoring en donaties contact met ons op.

Ook is financiering mogelijk dankzij ouders/verzorgers die zich een bijdrage kunnen veroorloven. Ook oud-deelneemsters die na een aantal jaren in staat zijn als sponsor de financiering voor een volgende deelnemer op zich te nemen. Dit is echter helemaal vrijwillig en vormt zeker geen verplichting.

Neem contact op

Interesse om sponsor of donateur te worden van Bridle Up Hope? Neem contact op en wij leggen graag de win-win en toegevoegde waarde uit; zowel voor u, als voor onze stichting