Ons team2018-09-02T10:58:34+00:00

Ons team

Maak kennis met onze instructrices en de paarden.

INSTRUCTRICES

De deskundige en enthousiaste instructrices en de vrijwilligsters vormen het hart van Bridle Up Hope. Zij hebben allemaal een gedegen training gehad en zijn in staat om het gedrag van zowel de deelneemsters, als de paarden te begrijpen. Zo kunnen zij de deelneemsters helpen om -stap voor stap- de door hen gestelde doelen te halen. Hieronder een korte introductie:

Alma
Alma
Ik heb met eigen ogen gezien en mogen ervaren hoe jonge meiden de teugels van hun eigen leven weer in handen kunnen nemen. Dat is mijn drijfveer om me met hart en ziel in te zetten voor Bridle Up Hope!
Myrthe
Myrthe
Ik vind het enorm gaaf om instructrice te zijn bij Bridle Up Hope. Ik kan mijn ervaring delen met de meiden die weinig zelfvertrouwen hebben. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om totaal geen zelfvertrouwen te hebben…
Diantha
Diantha
Nadat ik zelf het programma heb gevolgd ben ik betrokken gebleven bij Bridle Up Hope. Als ‘hoofd vrijwilliger’ kan ik nu andere meiden begeleiden en helpen bij het programma. Dat had ik me twee jaar geleden nooit kunnen voorstellen…

Darshan

Darshan is een 25 jarige Friese ruin. Zijn naam betekent ziel, brengt de waarheid aan het licht, zegen. Zijn naam past perfect bij Darshan. Hij is vol liefde en zorg voor onze deelneemsters!
Hij geeft duidelijkheid, spiegelt de deelneemsters en is vol geduld en respect voor ze. Darshan is voorzichtig waar hij voorzichtig moet zijn. Hij laat de kracht in elke deelnemer ervaren, door zijn eigen kracht en gevoeligheid leert hij de deelnemers hun eigen leiderschap over zichzelf ervaren. Dat maakt hij zichtbaar!

Reus

Reus is een imposante 15 jarige KWPN ruin. Met zijn schofthoogte van maar liefst 1 meter 85 past de naam ‘Grote Vriendelijke Reus’ eigenlijk nog beter bij hem. Ondanks zijn imposante omvang is hij vol zorg voor de deelneemsters. Zowel bij het grondwerk, waarbij Reus op ongelofelijke wijze het gedrag van deelneemsters weet te spiegelen, als onder het zadel. Ook Reus laat de kracht in elke deelnemer ervaren, door zijn eigen kracht en gevoeligheid leert hij deelneemsters hun eigen leiderschap over zichzelf ervaren. De omgang met Reus geeft je vertrouwen en hierdoor krijgt de deelneemster een enorme boost aan zelfvertrouwen!

Lobke

Lobke is een 13 jarige Friese merrie. Ze is zachtaardig en voelt de deelneemsters haarfijn aan. Lobke laat zich graag verzorgen; van poetsen, manen invlechten en knuffelen krijgt ze nooit genoeg! Zo leert ze ook aan de deelneemsters wat het betekent om verzorgd te worden en zichzelf te verzorgen. Door met haar te freestylen en de weg te wijzen, leert ze deelneemsters om zelf een duidelijke weg te kiezen en leiding over zichzelf te nemen.
Lobke wordt binnen het programma ingezet voor zowel het werken op de grond als onder het zadel. Ook kan Lobke ingezet worden om te mennen voor de kar.